fbpx

VRAAG VRIJBLIJVEND INFORMATIE AAN.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jullie op om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen.

 

WAT ANDERE VAN ONS VONDEN.

 • 5 star review  Wij hadden de wedding dj gewonnen met een facebook actie. Hij is echt aan iedereen aan te raden de hela zaal ging uit zijn dak. Top gedaan hoor RenΓ« van de wedding dj Groetjes wilco en danielle

  thumb Wilco Dekker
  7/08/2017
 • 5 star review  DJ Rene reageert snel en geeft duidelijk antwoord op al je vragen. En we konden hem altijd mailen of bellen. Wij hadden meteen een klik met Rene, hij stelde ons veel vragen waar we zelf niet aan gedacht hadden. En had leuke ideeΓ«n en tips. We mochten zoveel nummers naar hem toesturen als we wilden en had goede suggesties die binnen ons genre paste. Rene hield zich aan alle afspraken, en heeft er echt een feestje van gemaakt! Met zijn mooie lichtshow, geluid en vrolijke uitstraling. Niemand schroomde om een plaatje aan te vragen. Kortom een fijne samenwerking waardoor de bruiloft perfect was.

  thumb Marlet van Dam
  12/18/2015
 • 5 star review  Super goede DJ. Zorgt voor een goede sfeer en zorgt dat de hele avond de dansvloer vol staat. Echt voor iedereen een aanrader.

  thumb Lisa Zweekhorst de Haan
  7/01/2017
 • 5 star review  Top DJ! Fijne en makkelijke communicatie, hele avond was de dansvloer gevuld, was echt boven verwachting! Zeer zeker een aanrader!

  thumb Kelsey Kascha
  1/09/2016
 • 5 star review  Als de bruid al zere voetjes heeft van het dansen..Dan is het super Dj..

  thumb Danielle Dekker
  7/08/2017
 • 5 star review  Ons feest was een groot succes en mede dankzij RenΓ©. We hebben een fijn gesprek gehad vooraf en zijn stijl van draaien overtrof onze verwachtingen, super! Iedereen was op de dansvloer te vinden Nogmaals bedankt! Groetjes, Robby en Lineke

  thumb Lineke Guth
  8/09/2016
 • positive review  Wat een aanrader! Heerlijke muziek! Rene weet goed in te spelen op de mensen en maakt er echt een feest van!

  thumb Sander Martens
  10/21/2018
 • 5 star review  Maandag 11 juni zijn wij getrouwt. De wedding dj heeft ons feest compleet gemaakt. Waren zeer tevreden. Voelde goed aan welke nummers in de smaak vielen op de dansvloer. Van begin tot eind was de dansvloer gevult. Top feest. Bedankt

  thumb Karin De Torbal-Jansen
  6/13/2018