fbpx

VRAAG VRIJBLIJVEND INFORMATIE AAN.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jullie op om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen.

 

WAT ANDERE VAN ONS VONDEN.

 • 5 star review  Super goede DJ. Zorgt voor een goede sfeer en zorgt dat de hele avond de dansvloer vol staat. Echt voor iedereen een aanrader.

  thumb Lisa Zweekhorst de Haan
  7/01/2017
 • 5 star review  Beste Rene je was geweldig. Je hebt onze twee culturen, Turks en Nederlands, goed gecombineerd. Ook de wensen van de gasten heb je mooi verwerkt. Het was een fantastisch feest. Ontzettend bedankt voor alles!

  thumb Kadir Ozteke
  7/04/2016
 • 5 star review  GE-WELDIG feest gehad op de bruiloft van Wilco en Danielle Dekker. DJ voelde goed aan welke muziek er gedraaid moest worden. I love the 90-ties Bedankt voor het TOP feest DJ.

  thumb Heidi Schutte Eshuis
  7/09/2017
 • 5 star review  Top DJ! Fijne en makkelijke communicatie, hele avond was de dansvloer gevuld, was echt boven verwachting! Zeer zeker een aanrader!

  thumb Kelsey Kascha
  1/09/2016
 • 5 star review  Goede DJ, draaide precies wat we wilden. Topfeest gehad! Vooraf goede afspraken gemaakt, uitvoering was erg goed.

  thumb Jan Eisse de Haan
  2/26/2016
 • 5 star review  Ons feest was een groot succes en mede dankzij René. We hebben een fijn gesprek gehad vooraf en zijn stijl van draaien overtrof onze verwachtingen, super! Iedereen was op de dansvloer te vinden Nogmaals bedankt! Groetjes, Robby en Lineke

  thumb Lineke Guth
  8/09/2016
 • positive review  Het was een super gaaf feest mede dankzij René! Hij voldeed helemaal aan onze wensen. Hij heeft zijn apparatuur heel erg goed voor elkaar!! Daardoor was de muziek heel goed te horen en kon je elkaar ook gewoon verstaan zonder te hoeven schreeuwen. Dat is precies wat wij wilden bij onze bruiloft. Verder speelde hij heel goed in op de sfeer en de gasten waardoor het de hele avond één groot feest was!

  thumb Meri Van Koesveld - van Winkoop
  10/03/2018
 • 5 star review  Perfecte dj de avond was geslaagd en voelde de sfeer en de daarbij passende muziek goed aan.

  thumb Hilco Overweel
  7/08/2016