fbpx

  5 star review  Wij hadden de wedding dj gewonnen met een facebook actie. Hij is echt aan iedereen aan te raden de hela zaal ging uit zijn dak. Top gedaan hoor Renë van de wedding dj Groetjes wilco en danielle

  thumb Wilco Dekker
  7/08/2017
IMG_7948
795,-

 • 100% Feestgarantie

♥ Stijlvolle DJ Booth

♥ 2 Zuilen

♥ 2 Movingheads

♥ 4 led parren op statief

♥ Geluidsset

♥ Uplight achter de DJ

♥ 4 uur durende show

Ook inbegrepen:

♥ Op- en afbouw

♥ Intakegesprek

♥ Kilometervergoeding

♥ Back up DJ's

REVIEWS

 • 5 star review  GE-WELDIG feest gehad op de bruiloft van Wilco en Danielle Dekker. DJ voelde goed aan welke muziek er gedraaid moest worden. I love the 90-ties Bedankt voor het TOP feest DJ.

  thumb Heidi Schutte Eshuis
  7/09/2017
 • 5 star review  Beste Rene je was geweldig. Je hebt onze twee culturen, Turks en Nederlands, goed gecombineerd. Ook de wensen van de gasten heb je mooi verwerkt. Het was een fantastisch feest. Ontzettend bedankt voor alles!

  thumb Kadir Ozteke
  7/04/2016
 • 5 star review  DJ Rene reageert snel en geeft duidelijk antwoord op al je vragen. En we konden hem altijd mailen of bellen. Wij hadden meteen een klik met Rene, hij stelde ons veel vragen waar we zelf niet aan gedacht hadden. En had leuke ideeën en tips. We mochten zoveel nummers naar hem toesturen als we wilden en had goede suggesties die binnen ons genre paste. Rene hield zich aan alle afspraken, en heeft er echt een feestje van gemaakt! Met zijn mooie lichtshow, geluid en vrolijke uitstraling. Niemand schroomde om een plaatje aan te vragen. Kortom een fijne samenwerking waardoor de bruiloft perfect was.

  thumb Marlet van Dam
  12/18/2015
 • 5 star review  Als je op zoek bent naar een Dj voor je bruiloft/feestje noem maar op... Stop met zoeken! Deweddingdj moet je hebben!! 24-06-2017 zijn wij getrouwd. Wat hebben wij toch een GEWELDIG feest gehad. Natuurlijk moet je het zelf gezellig maken, Maar de muziek speelt hierin natuurlijk een hele grote rol. En dat is meer dan geslaagd. Niks is te gek! Over 12,5 jaar (duurt nog ff) weten wij wie wij moeten boeken! Een dikke vette 10!! Bedankt voor de fantastische avond!

  thumb Jorn Klein Kranenberg
  6/26/2017
 • 5 star review  Top DJ! Fijne en makkelijke communicatie, hele avond was de dansvloer gevuld, was echt boven verwachting! Zeer zeker een aanrader!

  thumb Kelsey Kascha
  1/09/2016
 • 5 star review  Rene.. Je bent geweldig! Zonder jou was ons feest nooit zo mooi geweest. We hebben ontzettend genoten van de muziek, van jou omgang met alle gasten en de kinderen en ook van jou manier van werken. Je bent echt een topper!!!

  thumb Anne Özteke - de Boer
  7/03/2016
 • 5 star review  Ons feest was een groot succes en mede dankzij René. We hebben een fijn gesprek gehad vooraf en zijn stijl van draaien overtrof onze verwachtingen, super! Iedereen was op de dansvloer te vinden Nogmaals bedankt! Groetjes, Robby en Lineke

  thumb Lineke Guth
  8/09/2016
 • 5 star review  Als de bruid al zere voetjes heeft van het dansen..Dan is het super Dj..

  thumb Danielle Dekker
  7/08/2017