fbpx

  5 star review  Top DJ! Fijne en makkelijke communicatie, hele avond was de dansvloer gevuld, was echt boven verwachting! Zeer zeker een aanrader!

  thumb Kelsey Kascha
  1/09/2016
IMG_7948
795,-

 • 100% Feestgarantie

♥ Stijlvolle DJ Booth

♥ 2 Zuilen

♥ 2 Movingheads

♥ 4 led parren op statief

♥ Geluidsset

♥ Uplight achter de DJ

♥ 4 uur durende show

Ook inbegrepen:

♥ Op- en afbouw

♥ Intakegesprek

♥ Kilometervergoeding

♥ Back up DJ's

REVIEWS

 • 5 star review  Maandag 11 juni zijn wij getrouwt. De wedding dj heeft ons feest compleet gemaakt. Waren zeer tevreden. Voelde goed aan welke nummers in de smaak vielen op de dansvloer. Van begin tot eind was de dansvloer gevult. Top feest. Bedankt

  thumb Karin De Torbal-Jansen
  6/13/2018
 • 5 star review  Afgelopen vrijdag 22 september zijn wij getrouwd! Wij hadden René (WeddingDJ) die onze muziek verzorgde op ons avondfeest. Het was in een woord GRANDIOOS!! René we zijn blij dat jij bij ons hebt gedraaid. Je hebt er een nog mooier feest van gemaakt, dan dat het al was. Super goede muziek, wat goed op elkaar over ging, echt top!! We bevelen je bij iedereen aan en dat doen zelfs ook al gasten die op het feest aanwezig waren!! Nogmaals super bedankt!! Groetjes Freddy en Valerie

  thumb Valerie Smit Doornkamp
  9/25/2017
 • positive review  Het was een super gaaf feest mede dankzij René! Hij voldeed helemaal aan onze wensen. Hij heeft zijn apparatuur heel erg goed voor elkaar!! Daardoor was de muziek heel goed te horen en kon je elkaar ook gewoon verstaan zonder te hoeven schreeuwen. Dat is precies wat wij wilden bij onze bruiloft. Verder speelde hij heel goed in op de sfeer en de gasten waardoor het de hele avond één groot feest was!

  thumb Meri Van Koesveld - van Winkoop
  10/03/2018
 • 5 star review  Super goede DJ. Zorgt voor een goede sfeer en zorgt dat de hele avond de dansvloer vol staat. Echt voor iedereen een aanrader.

  thumb Lisa Zweekhorst de Haan
  7/01/2017
 • 5 star review  Wij hadden de wedding dj gewonnen met een facebook actie. Hij is echt aan iedereen aan te raden de hela zaal ging uit zijn dak. Top gedaan hoor Renë van de wedding dj Groetjes wilco en danielle

  thumb Wilco Dekker
  7/08/2017
 • 5 star review  Top DJ! Fijne en makkelijke communicatie, hele avond was de dansvloer gevuld, was echt boven verwachting! Zeer zeker een aanrader!

  thumb Kelsey Kascha
  1/09/2016
 • 5 star review  Goede DJ, draaide precies wat we wilden. Topfeest gehad! Vooraf goede afspraken gemaakt, uitvoering was erg goed.

  thumb Jan Eisse de Haan
  2/26/2016
 • 5 star review  Als je op zoek bent naar een Dj voor je bruiloft/feestje noem maar op... Stop met zoeken! Deweddingdj moet je hebben!! 24-06-2017 zijn wij getrouwd. Wat hebben wij toch een GEWELDIG feest gehad. Natuurlijk moet je het zelf gezellig maken, Maar de muziek speelt hierin natuurlijk een hele grote rol. En dat is meer dan geslaagd. Niks is te gek! Over 12,5 jaar (duurt nog ff) weten wij wie wij moeten boeken! Een dikke vette 10!! Bedankt voor de fantastische avond!

  thumb Jorn Klein Kranenberg
  6/26/2017