fbpx

  5 star review  Rene.. Je bent geweldig! Zonder jou was ons feest nooit zo mooi geweest. We hebben ontzettend genoten van de muziek, van jou omgang met alle gasten en de kinderen en ook van jou manier van werken. Je bent echt een topper!!!

  thumb Anne Özteke - de Boer
  7/03/2016
IMG_7948
795,-

 • 100% Feestgarantie

♥ Stijlvolle DJ Booth

♥ 2 Zuilen

♥ 2 Movingheads

♥ 4 led parren op statief

♥ Geluidsset

♥ Uplight achter de DJ

♥ 4 uur durende show

Ook inbegrepen:

♥ Op- en afbouw

♥ Intakegesprek

♥ Kilometervergoeding

♥ Back up DJ's

REVIEWS

 • 5 star review  Perfecte dj de avond was geslaagd en voelde de sfeer en de daarbij passende muziek goed aan.

  thumb Hilco Overweel
  7/08/2016
 • 5 star review  Super goede DJ. Zorgt voor een goede sfeer en zorgt dat de hele avond de dansvloer vol staat. Echt voor iedereen een aanrader.

  thumb Lisa Zweekhorst de Haan
  7/01/2017
 • 5 star review  Wij hadden de wedding dj gewonnen met een facebook actie. Hij is echt aan iedereen aan te raden de hela zaal ging uit zijn dak. Top gedaan hoor Renë van de wedding dj Groetjes wilco en danielle

  thumb Wilco Dekker
  7/08/2017
 • 5 star review  Maandag 11 juni zijn wij getrouwt. De wedding dj heeft ons feest compleet gemaakt. Waren zeer tevreden. Voelde goed aan welke nummers in de smaak vielen op de dansvloer. Van begin tot eind was de dansvloer gevult. Top feest. Bedankt

  thumb Karin De Torbal-Jansen
  6/13/2018
 • positive review  Wat een aanrader! Heerlijke muziek! Rene weet goed in te spelen op de mensen en maakt er echt een feest van!

  thumb Sander Martens
  10/21/2018
 • 5 star review  Top DJ! Fijne en makkelijke communicatie, hele avond was de dansvloer gevuld, was echt boven verwachting! Zeer zeker een aanrader!

  thumb Kelsey Kascha
  1/09/2016
 • 5 star review  Beste Rene je was geweldig. Je hebt onze twee culturen, Turks en Nederlands, goed gecombineerd. Ook de wensen van de gasten heb je mooi verwerkt. Het was een fantastisch feest. Ontzettend bedankt voor alles!

  thumb Kadir Ozteke
  7/04/2016
 • positive review  Het was een super gaaf feest mede dankzij René! Hij voldeed helemaal aan onze wensen. Hij heeft zijn apparatuur heel erg goed voor elkaar!! Daardoor was de muziek heel goed te horen en kon je elkaar ook gewoon verstaan zonder te hoeven schreeuwen. Dat is precies wat wij wilden bij onze bruiloft. Verder speelde hij heel goed in op de sfeer en de gasten waardoor het de hele avond één groot feest was!

  thumb Meri Van Koesveld - van Winkoop
  10/03/2018