fbpx

  5 star review  GE-WELDIG feest gehad op de bruiloft van Wilco en Danielle Dekker. DJ voelde goed aan welke muziek er gedraaid moest worden. I love the 90-ties Bedankt voor het TOP feest DJ.

  thumb Heidi Schutte Eshuis
  7/09/2017
IMG_7948
795,-

 • 100% Feestgarantie

♥ Stijlvolle DJ Booth

♥ 2 Zuilen

♥ 2 Movingheads

♥ 4 led parren op statief

♥ Geluidsset

♥ Uplight achter de DJ

♥ 4 uur durende show

Ook inbegrepen:

♥ Op- en afbouw

♥ Intakegesprek

♥ Kilometervergoeding

♥ Back up DJ's

REVIEWS

 • positive review  Het was een super gaaf feest mede dankzij René! Hij voldeed helemaal aan onze wensen. Hij heeft zijn apparatuur heel erg goed voor elkaar!! Daardoor was de muziek heel goed te horen en kon je elkaar ook gewoon verstaan zonder te hoeven schreeuwen. Dat is precies wat wij wilden bij onze bruiloft. Verder speelde hij heel goed in op de sfeer en de gasten waardoor het de hele avond één groot feest was!

  thumb Meri Van Koesveld - van Winkoop
  10/03/2018
 • 5 star review  GE-WELDIG feest gehad op de bruiloft van Wilco en Danielle Dekker. DJ voelde goed aan welke muziek er gedraaid moest worden. I love the 90-ties Bedankt voor het TOP feest DJ.

  thumb Heidi Schutte Eshuis
  7/09/2017
 • 5 star review  Perfecte dj de avond was geslaagd en voelde de sfeer en de daarbij passende muziek goed aan.

  thumb Hilco Overweel
  7/08/2016
 • 5 star review  Ons feest was een groot succes en mede dankzij René. We hebben een fijn gesprek gehad vooraf en zijn stijl van draaien overtrof onze verwachtingen, super! Iedereen was op de dansvloer te vinden Nogmaals bedankt! Groetjes, Robby en Lineke

  thumb Lineke Guth
  8/09/2016
 • 5 star review  DJ Rene reageert snel en geeft duidelijk antwoord op al je vragen. En we konden hem altijd mailen of bellen. Wij hadden meteen een klik met Rene, hij stelde ons veel vragen waar we zelf niet aan gedacht hadden. En had leuke ideeën en tips. We mochten zoveel nummers naar hem toesturen als we wilden en had goede suggesties die binnen ons genre paste. Rene hield zich aan alle afspraken, en heeft er echt een feestje van gemaakt! Met zijn mooie lichtshow, geluid en vrolijke uitstraling. Niemand schroomde om een plaatje aan te vragen. Kortom een fijne samenwerking waardoor de bruiloft perfect was.

  thumb Marlet van Dam
  12/18/2015
 • 5 star review  Super goede DJ. Zorgt voor een goede sfeer en zorgt dat de hele avond de dansvloer vol staat. Echt voor iedereen een aanrader.

  thumb Lisa Zweekhorst de Haan
  7/01/2017
 • 5 star review  Vrijdag 22 september was het zover! Ons huwelijk. Wij hadden de Wedding DJ als dj en het was met een woord: Super!! Het was zelfs zo goed dat hij zelfs mij aan het dansen kreeg. En dat zegt wel wat!! Nogmaals, René ontzettend bedankt dat jij ons feest nog meer glans hebt gegeven!!

  thumb Freddy Smit
  9/25/2017
 • 5 star review  Afgelopen vrijdag 22 september zijn wij getrouwd! Wij hadden René (WeddingDJ) die onze muziek verzorgde op ons avondfeest. Het was in een woord GRANDIOOS!! René we zijn blij dat jij bij ons hebt gedraaid. Je hebt er een nog mooier feest van gemaakt, dan dat het al was. Super goede muziek, wat goed op elkaar over ging, echt top!! We bevelen je bij iedereen aan en dat doen zelfs ook al gasten die op het feest aanwezig waren!! Nogmaals super bedankt!! Groetjes Freddy en Valerie

  thumb Valerie Smit Doornkamp
  9/25/2017