fbpx

  5 star review  Rene.. Je bent geweldig! Zonder jou was ons feest nooit zo mooi geweest. We hebben ontzettend genoten van de muziek, van jou omgang met alle gasten en de kinderen en ook van jou manier van werken. Je bent echt een topper!!!

  thumb Anne Özteke - de Boer
  7/03/2016
IMG_7948
795,-

 • 100% Feestgarantie

♥ Stijlvolle DJ Booth

♥ 2 Zuilen

♥ 2 Movingheads

♥ 4 led parren op statief

♥ Geluidsset

♥ Uplight achter de DJ

♥ 4 uur durende show

Ook inbegrepen:

♥ Op- en afbouw

♥ Intakegesprek

♥ Kilometervergoeding

♥ Back up DJ's

REVIEWS

 • positive review  Wat een aanrader! Heerlijke muziek! Rene weet goed in te spelen op de mensen en maakt er echt een feest van!

  thumb Sander Martens
  10/21/2018
 • 5 star review  Goede DJ, draaide precies wat we wilden. Topfeest gehad! Vooraf goede afspraken gemaakt, uitvoering was erg goed.

  thumb Jan Eisse de Haan
  2/26/2016
 • 5 star review  Vrijdag 22 september was het zover! Ons huwelijk. Wij hadden de Wedding DJ als dj en het was met een woord: Super!! Het was zelfs zo goed dat hij zelfs mij aan het dansen kreeg. En dat zegt wel wat!! Nogmaals, René ontzettend bedankt dat jij ons feest nog meer glans hebt gegeven!!

  thumb Freddy Smit
  9/25/2017
 • 5 star review  GE-WELDIG feest gehad op de bruiloft van Wilco en Danielle Dekker. DJ voelde goed aan welke muziek er gedraaid moest worden. I love the 90-ties Bedankt voor het TOP feest DJ.

  thumb Heidi Schutte Eshuis
  7/09/2017
 • 5 star review  Geen wedding maar wel een superfeest gehad! Vieren dat je 40 bent was nog nooit zo leuk! Bedankt dat je gezorgd hebt voor een topsfeer, veel gezelligheid en een volle dansvloer (in sommige gevallen zelfs met blaren en spierpijn als gevolg 😄#datzijnnogeenscomplimenten). Dank en dikke duim van ons 👍🏻👍🏻 Kristel en Sabine

  thumb Sabine Van Bussel
  11/15/2016
 • 5 star review  Wij hadden de wedding dj gewonnen met een facebook actie. Hij is echt aan iedereen aan te raden de hela zaal ging uit zijn dak. Top gedaan hoor Renë van de wedding dj Groetjes wilco en danielle

  thumb Wilco Dekker
  7/08/2017
 • 5 star review  Super goede DJ. Zorgt voor een goede sfeer en zorgt dat de hele avond de dansvloer vol staat. Echt voor iedereen een aanrader.

  thumb Lisa Zweekhorst de Haan
  7/01/2017
 • 5 star review  We hebben een knalfeest gehad! Dit mede dankzij Rene! Hou je van een feestje met veel dansmuziek!? Dan raden we Rene zeker aan!

  thumb Lianne Fonville-Bosch
  11/28/2016